Hjemmehjælp "som i gamle dage"

Vi har netop fået den årlige tilbagemelding fra LBDO uahængig undersøgelse af den ydelse vi levere til borgeren. Hvem ville du vælge?

Her kan du se Rengøringsfirmaet thy´s samlede score 

Vores medarbejdere:

Når du møder vores medarbejdere, har de alle arbejdstøj med navneskilt og hvor det tydeligt fremgår at der er fra Rengøringsfirmaet Thy. Alle medarbejdere er forsikret - også i tilfælde af skader, hvis sådan skulle ske. Og så har de selvfølgelig tavshedspligt - også efter ophør af ansættelse.

Rygning:

Vores medarbejdere må ikke ryge i dit hjem. Der henstilles venligst til at du ikke ryger, mens medarbejderne udfører arbejdet.

Tilkøbsydelser:

Rengøringsfirmaet Thy kan også tilbyde hjælp med andre ydelser, end dem som du er visiteret til - f.eks:
vasketøj og strygning samt skift af sengelinned
Gardin og persienne vask
Indkøb af dagligvarer
Anretning af måltider
Rensning af f.eks. tæpper, tagrender, tag og terasser
Vinduespudsning

Skift af leverandør:

Hvis du ønsker at skifte leverandør, så kan du gøre dette med en måneds varsel til den 1. i hver måned.

Du ringer blot til visitationsenheden på telefon: 99 17 19 10 - alle hverdage fra kl. 08.00 - 09.30 eller sende en mail til visitation@thisted.dk

Vores rengøring skal ske med omsorg for mennesker, materiel og miljø. Et af vore mål er, at forventningerne altid indfries.

Vi tilbyder anstændigt personale til rengøring i dit private hjem, og sørger for du /I føler velbehag og tryghed ved vores tilstedeværelse.

Vores personale deltager efter krav i efteruddannelse, der sigter til brug for udførelse af praktisk hjælp til private borgere.