Valg af privat leverandør

Hjemmehjælp

Med loven om "frit valg" har du nu mulighed for selv at vælge, om du ønsker Thisted Kommunes tilbud om hjemmehjælp, eller om du vil bruge et privat lokalt firma. Rengøringsfirmaet Thy er godkendt som leverandør af praktisk hjælp og rengøring, som du er visiteret til i forhold til serviceloven §83.

Vores medarbejdere:

Når du møder vores medarbejdere, har de alle arbejdstøj med navneskilt og hvor det tydeligt fremgår at der er fra Rengøringsfirmaet Thy. Alle medarbejdere er forsikret - også i tilfælde af skader, hvis sådan skulle ske. Og så har de selvfølgelig tavshedspligt - også efter ophør af ansættelse.

Rygning:

Vores medarbejdere må ikke ryge i dit hjem. Der henstilles venligst til at du ikke ryger, mens medarbejderne udfører arbejdet.

Tilkøbsydelser:

Rengøringsfirmaet Thy kan også tilbyde hjælp med andre ydelser, end dem som du er visiteret til - f.eks:
vasketøj og strygning samt skift af sengelinned
Gardin og persienne vask
Indkøb af dagligvarer
Anretning af måltider
Rensning af f.eks. tæpper, tagrender, tag og terasser
Vinduespudsning

Skift af leverandør:

Hvis du ønsker at skifte leverandør, så kan du gøre dette med en måneds varsel til den 1. i hver måned.

Du ringer blot til visitationsenheden på telefon: 99 17 19 10 - alle hverdage fra kl. 08.00 - 09.30 eller sende en mail til visitation@thisted.dk

Vores rengøring skal ske med omsorg for mennesker, materiel og miljø. Et af vore mål er, at forventningerne altid indfries.

Vi tilbyder anstændigt personale til rengøring i dit private hjem, og sørger for du /I føler velbehag og tryghed ved vores tilstedeværelse.

Vores personale deltager efter krav i efteruddannelse, der sigter til brug for udførelse af praktisk hjælp til private borgere.