Velkommen!

 

Rengøringsfirmaet Thy siden 1998

Vi tilbyder rengøring til alle! For Os er ingen opgave "for lille" Vi vil gøre Vores bedste for netop, at Du som kunde føler behagelighed ved Vores tilstedeværelse og engagement.

Vi tilpasser og "skræddersyr" en rengøringsaftale, der matcher Dine behov! Om det er: Praktisk hjælp til ældre borgere ( også kaldet Fritvalgsordningen) eller rengøring i privat hjem, Faste aftaler omkring renholdelse hos instituationer, skoler større erhverv virksomheder. Så kan Du altid regne med Os.

Forvent en rengøring udover det sædvanlige

Vi tilbyder individuel rengøring og omsorg i eget hjem. Vi klarer både den daglige rengøring, specialopgaver som: Tøjvask, indkøb, lufte hunden og endda siger vi aldrig " Det kan vi ikke finde ud af" Men i stedet siger vi: Lad os sammen finde løsningen der kunne indfri jeres forventninger.

Ren Garanti

Derfor siger vi også: Test os. Ren Garanti for at aftalen bliver opfyldt! Ud fra mottoet  "No Cure...No Pay"

Den skræddersyede rengøringsplan

Husk at det er altid Din kalender og ønsker der planlægges ud fra. Skal Hovedrengøringen foretages, vinduerne pudses eller gulvet i kantinen vaskes, ja så laver Vi en aftale, hvor Du kan forvente uddannet personale. Den bedste planlægning! hvor prisen går hånd i hånd med en "ren aftale"

 

 

 

Rengøring efter håndværkere i bilhus i Thisted

Det begyndte i 1998

I starten var hovedbeskæftigelsen vinduespudsning.I dag servicerer vi mange forskellige typer virksomheder og private kunder,

lige fra privat rengøring og hjemmehjælp til større virksomheder. Vi har tilknyttet ca 20 engagerede medarbejdere til virksomheden. Ingen opgave er for lille!

Vi er medlem af branceforening