Danske Service

Social dumpning - nej tak!

Vi er en del af Danske service

Rengøringsfirmaet Thy ønsker bedre forhold. Sammen med vore overenskomst parter forsætter fælles målsætning: Der er rent, og så er der rigtig rent!

Rengøringsfirmaet Thy ønsker ordnede forhold for alle! For 25 år siden da vi startede virksomheden tiltrådte vi pr. automatik overenskomst med 3F Thisted. Som vores organisation voksede besluttede vi, at tiltræde i arbejdsgiver forening Danske service. Danske service hører i dag under Dansk Erhverv ( DA )

Vi udbygger alles kompetencer i virksomheden med løbende undervisning og kurser. Vi så det som et naturligt ståsted, at være medlem i danske service både for os selv, men ikke mindst for vores dejlige medarbejderes skyld.

Vores klare signal skal være gennemskuelighed virksomhed contra den ansatte. Vi siger nej til social dumpning og Rengøringsfirmaet Thy bruger kun organiserede underleverandører.

Rene linier! – Ren garanti!

Vi er en del af Danske Service

Vi er en del af Danske Service

Rengøringsfirmaet Thy ApS ønsker ordnede forhold for alle. Sammen med vores overenskomstparter forsætter fælles målsætning: Der er rent, og så er der rigtig rent!

For 25 år siden da vi startede virksomheden, tiltrådte vi pr. automatik overenskomst med 3F Thisted. Som vores organisation voksede, besluttede vi at tiltræde i arbejdsgiverforeningen Danske Service som i dag hører under Dansk Erhverv.

Vi ser det som et naturligt ståsted at være medlem i Danske Service både for os selv, men ikke mindst for vores gode og kompetente medarbejderes skyld. Vi udbygger alles kompetencer i virksomheden, med løbende undervisning og kurser.

Vores klare signal til vores ansatte skal være gennemskuelighed – vi siger nej til social dumpning og Rengøringsfirmaet Thy ApS bruger kun organiserede underleverandører.

Rene linje – Ren garanti!

Dette udtaler vores indehaver

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.