Gardin- & persiennevask

Bliver rengjort i speciel økologisk rense væske

Professionel vask af dine gardiner og persienner

Når solen står lavt og lader sit lys komme ind i vore stuer, så ser man støv og snavs på persienner og gardiner mv. Vi af/og genmontere dine gardiner og hjemtage til vaskning på vort eget vaskeri.

Dine persienner bliver lagt i blød i en special rensevæske, og herefter voksbehandles emnerne. Efter denne behandling fremstår lamellerne skindene rene og klare.

Dine stofgardiner behandles med omhu, alt efter kvalitet og produktmateriale disse måtte være lavet af. Vi vasker emnerne skånsomt og miljøkorrekt. Efterfølgende kan vi også imprægnere gardinstoffet, så en længere levetid opnås. Denne service er typisk noget der udføres efter tilbud.

Vi glæder os til, at åbne denne verden for dig. Det er dejligt med nyvaskede gardiner i forbindelse med f.eks: en ”Hovedrengøring”

Professionel vask af dine gardiner og persienner

Professionel vask af dine gardiner og persienner

Når solen står lavt og lader sit lys komme ind i vores stuer, så ser man støv og snavs på persienner og gardiner mv. Vi af- og genmontere dine gardiner og hjemtager til vask på vores eget vaskeri.

Dine persienner bliver lagt i blød i en special rense væske og herefter voksbehandles emnerne. Efter denne behandling fremstår lamellerne skinnende rene og klare.

Dine stofgardiner behandles med omhu, alt efter kvalitet og produkt materiale disse måtte være lavet af. Vi vasker emnerne skånsomt og miljøkorrekt. Efterfølgende kan vi også imprægnere gardinstoffet, så en længere levetid opnås. Denne service er typisk noget der udføres efter tilbud.

Vi glæder os til at åbne denne verden for dig. Det er dejligt med nyvaskede gardiner i forbindelse med eksempelvis en hovedrengøring.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.