Sommerhusrengøring

Den bedste måde at starte ferien på, er et rengjort hus

Sommerhus rengøring

Når ferien starter godt, er det som regel fordi, at det ønskede står mål med det faktiske. Vi hjælper mange udlejningsbureauer i både Danmark og Tyskland med, at gøre rent i udlejningshuse på vestkysten og opland. Vi servicerer også privat udlejere og markedet er ekspanderet voldsomt siden Covi-19 indtrådte.

I 2021 besøgte vi knap 6000 enheder og udførte rengøring og service for rigtig mange internationale gæster.

På en normal sæson som typisk starter omkring påske hvert år, og slutter efter efterårsferien, trækker vi mange veksler på ungarbejdere og løsarbejdere samt vores interne medarbejdere. I alt benytter vi os af cirka 100 personer på en sæson.

Vi ynder at kalde os selv for verdensmester i sommerhus rengøring. Vi ved, at vi er gode til disse opgaver.

90 % af disse opgaver er gengangere og dette beskæftiger os i påstanden om, at vi er de bedste!

Et typisk feriehus tager imellem 2-4 timer for at kontrollere og rengøre følgende: – Opvask – generel oprydning inde & ude -rengøring af grill og havemøbler – tømme skraldespande – fjerne flasker mv. – fjerne efterladenskaber fra husdyr mv. – udskift af sengelinned – rengøre alle soverum, toiletter, køkken, opholdsrum, stuer, gang, pools & spa desinficeres. Pudse vinduer.

Skal vi hjælpe dig med at vedligeholde et udlejningshus, så udfyld formularen nedenfor.

Når ferien starter godt, er det som regel fordi, at det ønskede står mål med det faktiske. Vi hjælper mange udlejningsbureauer i både Danmark og Tyskland med at gøre rent i udlejningshuse på Vestkysten og opland. Vi servicerer også privatudlejere og markedet er ekspanderet voldsomt siden Covid-19 indtrådte.

I 2021 besøgte vi knap 6000 enheder og udførte rengøring og service for rigtig mange internationale gæster.

På en normal sæson som typisk starter omkring påske hvert år og slutter efter efterårsferien, trækker vi mange veksler på ungarbejdere og løsarbejdere samt vores interne medarbejdere. I alt benytter vi os af cirka 100 personer på én sæson.

Vi ynder at kalde os selv for verdensmester i sommerhusrengøring. 90 % af disse opgaver er gengangere og dette bekræfter os i påstanden om, at vi er de bedste.

Et typisk feriehus tager imellem 2-4 timer for at kontrollere og rengøre følgende:

Opvask – generel oprydning inde & ude – rengøring af grill og havemøbler – tømme skraldespande – fjerne flasker mv. – fjerne efterladenskaber fra husdyr mv. – udskiftning af sengelinned – rengøre alle soverum, toiletter, køkken, opholdsrum, stuer, gang, pools & spa desinficeres – vinduespudsning.

Skal vi hjælpe dig med at vedligeholde et udlejningshus, så udfyld formularen nedenfor.

Sommerhus rengøring

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.