Erhvervsrengøring

I øjenhøjde med kunderne

Altid rene lokaler med vores erhvervsrengøring

Vi har stor erfaring indenfor erhvervsrengøring i alle afskygninger. Vi udfører rengøring og vedligehold på Institutioner, skoler, salooner, klinikker, børnehaver, offentlige kontorer osv.

Vi udfører services i Thy og resten af “kongeriget”. Ingen opgave er for lille. Vores tilgang til opgaverne sker i øjenhøjde med kunden fra start til processen er i drift.

Professionel erhvervsrengøring

Kunden får indsigt elektronisk på alle opgaver, aftaler og tilknyttede dokumenter. Når kunden har godkendt aftalerne digitalt, så er vi allerede i gang. Vi vil måles og vejes hver dag! Vores integritet betyder alt for os!

Vi er grundige hver gang. Vi hjælper kunden med, at holde kontoret indbydende. Vi løser udfordringer på kryds og tværs af døgnets 24 timer. Vi sætter en ære i punktlighed, og når vi har udført opgaverne kigger vi os selv i øjnene og siger ”godt arbejde”

Altid rene lokaler med vores erhvervsrengøring

Vi har stor erfaring indenfor erhvervsrengøring i alle afskygninger. Vi udfører rengøring og vedligehold på institutioner, skoler, saloner, klinikker, børnehaver, offentlige kontorer mv.

Vi udfører services i Thy og i resten af landet. Ingen opgave er for lille. Vores tilgang til opgaverne sker i øjenhøjde med kunden fra start til processen er i drift.

Alle typer virksomheder har brug for ordentlig rengøring. Med Rengøringsfirmaet Thy ApS som leverandør, er kunden altid garanteret kvalitet.

Professionel erhvervsrengøring

Kunden får indsigt elektronisk på alle opgaver, aftaler samt tilknyttede dokumenter. Når kunden har godkendt aftalerne digitalt, så er vi allerede i gang. Vi vil måles og vejes hver dag, for vores integritet betyder alt for os.

Vi er grundige hver gang. Vi hjælper kunden med at holde kontoret indbydende og behageligt. Vi løser udfordringer på kryds og tværs af døgnets 24 timer. Vi sætter en ære i punktlighed og når vi har udført opgaverne, kigger vi os selv i øjnene og siger ”veludført arbejde”.

Vi tilbyder mange ydelser inden for erhvervsrengøring

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.