Privatrengøring

I øjenhøjde med kunden

Med privat rengøring slipper du selv for besværet

Rengøring i private hjem er for Rengøringsfirmaet Thy en opgave som vi prioriterer højt. Vi opretholder en stor tillidsbeskyttelse for din bolig og dine værdier.

Vi indleder enhver opgave med dokumentation for det aftalte, så kvaliteten, prisen og ydelsen stemmer overens med dine forventninger.

Som kunde hos os, får du elektronisk adgang til alle dokumenter, aftaler, timeforbrug samt hurtig ekspedition på ekstra tilkøb, afmelding ifb. Med ferie osv.

Som kunde må du forvente en kvalitet udover det sædvanlige. For vores motto er, at vi altid vil ”måles”  på vores arbejde

Så skal gulvene støvsuges og vaskes, eller spejle og billeder pudses, toilet og brusekabine afkalkes så sender vi en medarbejder afsted til dig. En rengøringsassistent der formår, at udvise professionel handling, og som udviser integritet og har licens til action.

Med privatrengøring slipper du selv for besværet

Med privatrengøring slipper du selv for besværet.

Rengøring i private hjem er for Rengøringsfirmaet Thy ApS en opgave som vi prioriterer højt. Vi opretholder en stor tillidsbeskyttelse for din bolig og dine værdier.

Vi indleder enhver opgave med dokumentation for det aftalte, så kvaliteten, prisen samt ydelsen stemmer overens med dine forventninger.

Som kunde hos os, får du elektronisk adgang til alle dokumenter, aftaler, timeforbrug samt hurtig ekspedition på ekstra tilkøb, afmelding i forbindelse med ferie osv.

Som kunde hos os må du forvente en kvalitet udover det sædvanlige. Vores motto er, at vi altid vil ”måles” på vores arbejde.

Så skal gulvene støvsuges og vaskes, eller skal spejle og billeder pudses, toilet og brusekabine afkalkes? Så sender vi en medarbejder afsted til dig. En rengøringsassistent der formår at udvise professionel integritet.

Vi tilbyder mange ydelser inden for privatrengøring

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.