Industri- & byggepladsrengøring

Vores service skaber god økonomi på byggepladsen

Professionel byggeplads og industrirengøring

I en travl hverdag har byggefirmaer og private travlt. Så når der ikke er kapacitet til, at rydde op og gøre rent, så træder vi til.

Nogle gange er vi med helt fra starten af  bygge projekter og hjælper entreprenøren med et professionel overblik.

Plast, emballage, pap, jern og træ transporteres og bortskaffes jf. regler herom. Vi rydder op og sortere i en arbejdsgang.

Vi hjælper med glæde!

Vi fejer manuelt og maskinelt. Vi vasker arealer med højtryksanlæg så arealer fremstår ryddelige og rene ved opstart af nye arbejdsuger.

Arbejdstilsynet er glade for en ryddelig og ordentlig arbejdsplads. For enhver bygherre er der fornuft og en god økonomi i denne service.

Vores pedeller & assistenter sætter en ære i en flot opryddet byggeplads…. Test os!

Professionel industri- & byggepladsrengøring

I en travl hverdag har byggefirmaer og private travlt og når der ikke er kapacitet til at rydde op og gøre rent, så træder vi til.

Nogle gange er vi med helt fra starten og hjælper entreprenøren med et professionelt overblik.

Plast, emballage, pap, jern og træ transporteres og bortskaffes jf. regler herom. Vi rydder op og sorterer i én arbejdsgang.

Vi hjælper med glæde!

Vi fejer manuelt og maskinelt. Vi vasker arealer med højtryksanlæg, så arealer fremstår ryddelige og rene ved opstart af nye arbejdsuger.

Arbejdstilsynet er glade for en ryddelig og ordentlig arbejdsplads. For enhver bygherre eller arbejdsgiver er der fornuft og en god økonomi i denne service.

Vores pedeller & assistenter sætter en ære i en flot opryddet byggeplads…. Test os!

Dette udtaler en af vores kunder