Vinduespolering

Det klare syn på tilværelsen

Vinduespudsning

Det klare syn på tilværelsen!

Vi tilbyder vinduespolering som enkelt ydelse, men primært er vore kunder tilknyttet en fast ordning.

De fleste private får oftest udført vinduespudsning udvendigt hver måned, men det er helt op til den enkelte kunde, at afgøre sit behov.

Mange private og er erhvervskunder benytter også Rengøringsfirmaet Thy til den indvendige opgave. Dette er der også mange forskellige intervaller på, hvor ofte man vil have ”fedtfingrene” fjernet.

Vi sørger for, at dine glasfacader ser indbydende ud. Vi lukker solen ind, og vi kalder det for en ”halv hovedrengøring” for når glasset er rent, synes alting andet også mere rent.

Vi benytter nyeste teknologier til, at opnå de bedste resultater på glasset. Når vi har pudset dine ruder, så ved vi bare, at håndværket er i orden.

Når rengøring bliver til et håndværk…

Som skuespilleren Erik Clausen sagde i filmen ”de frigjorte”: Om du er tyk-tynd, eller hindu, ja så skal du kunne kigge ud af dit vindu´.

Vi tilbyder vinduespolering som enkelt ydelse, men primært er vores kunder tilknyttet en fast ordning.

De fleste private får oftest udført vinduespolering udvendigt hver måned, men det er helt op til den enkelte kunde at afgøre sit behov.

Mange private og erhvervskunder benytter også Rengøringsfirmaet Thy ApS til den indvendige opgave. Dette er der også mange forskellige intervaller på, hvor ofte man vil have ”fedtfingrene” fjernet.

Vi sørger for, at dine glasfacader ser indbydende ud. Vi lukker solen ind, og vi kalder det for en ”halv hovedrengøring” for når glasset er rent, synes alting andet også mere rent.

Vi benytter nyeste teknologier til at opnå de bedste resultater på glasset. Vi vasker dine vinduer med rentvandsanlæg som gør resultatet endnu bedre. Når vi har pudset dine ruder, så ved vi bare, at håndværket er i orden.

Vinduespudsning

Se også Viduespudsning Pure wash:

Få et godt tilbud!

Ring eller skriv direkte til Victor og få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning