Hotelrengøring

Gæsterne er ofte gengangere og vi nyder vores relationer i blandt mange positive tilkendegivelser

Professionel hotel rengøring

Vi har fået stor viden og ekspertise indenfor rengøring af hoteller og kursuscentre. Vi tilstræber også her, at yde noget ud over det sædvanlige.

I Thisted og Thy samt Mors og Salling sikrer vi hver eneste dag, året rundt, at lounger, værelser, restauranter imødekommer gæsten med et pift af Rengøringfirmaet Thy´s DNA

Vore medarbejdere er dedikerede, og udviser professionel kompetence i enhver henseende.

Hotellets gæst, er også vores gæst.  Vi sørger for, at gæsten altid føler et behag ved vores synlighed. Vi skeler ikke til hvor mange stjerner et hotel har! Vi fokuserer blot på, at alle lokaliteter fremstår ryddelige og rene.

Få en uforpligtende snak

Vi får masser af ros for vores Hotel services. Gæsterne er ofte gengangere, og vi nyder vores relationer i blandt mange positive tilkendegivelser.

Kontakt os for en uforpligtigende snak omkring rengøring af jeres Hotel. Vi skræddersyr en professionel løsning med styr på faglighed og implementering af kvalitets rengøring.

I forbindelse med diverse ad hoc opgaver er vi fleksible og utrolig omstillingsparate. Vi ved, at hoteller kører 24/7 og vi tilpasser altid herefter.

Professionel hotelrengøring

Vi har fået stor viden og ekspertise indenfor rengøring af hoteller og kursuscentre. Vi tilstræber også her at yde noget ud over det sædvanlige.

I Thisted og Thy samt Mors og Salling sikrer vi hver eneste dag hele året rundt, at lounger, værelser, restauranter m.m. imødekommer gæsten, så gæsten kommer igen. Det er alfa og omega for både hotellet og os.

Vores medarbejdere er dedikerede og udviser professionel kompetence i enhver henseende.

Hotellets gæst, er også vores gæst.  Vi sørger for, at gæsten altid føler et behag ved vores tilstedeværelse. Vi skeler ikke til hvor mange stjerner et hotel har. Vi fokuserer blot på, at alle lokaliteter fremstår ryddelige og rene.

Få en uforpligtende snak

Vi får masser af ros for vores Hotel Services. Gæsterne er ofte gengangere, og vi nyder vores relationer i blandt mange positive tilkendegivelser.

Kontakt os for en uforpligtigende snak om rengøring af jeres Hotel. Vi skræddersyer en professionel løsning, med styr på faglighed og implementering af kvalitets rengøring.

I forbindelse med diverse ad hoc-opgaver er vi fleksible og utrolig omstillingsparate. Vi ved, at hoteller kører 24/7 og vi tilpasser altid herefter.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.