You are currently viewing Fra konventionel kemi til økologiske rengøringsmidler

Fra konventionel kemi til økologiske rengøringsmidler

”Hånd i hånd med naturen”

Vi er officielt blevet GreenSpeed ambasasadør og forhandler og dét er værd at fejre !

Probio fortsætter med at være effektiv i dagevis efter rengøring

De probiotiske rengøringsmidler består af millioner af venlige bakterier, som fjerner den organiske fourening. Sammenlignet med mange kemiske rengøringsprodukter er de probiotiske produkter meget sikre at bruge. Vores medarbejdere behøver ikke længere, at læse store opslagsværker med faresymboler.

BIOFILMEN BEKÆMPES AKTIVT

Probiotika er i stand til, at absorbere partiklerne i biofilmen og fordøje dem som føde. Efter endt rengøring kan vi trygt udlede vores vand med rengøringsmidler til naturen og herefter vil probioén endnu engang berige miljøet . Derfor navnet ” Cradle 2 Cradle”

VI FJERNER OGSÅ BIOFILM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Vi har implementeret vores nye arbejdsgange og metoder hos cirka 15% af vores kunder, og vi forventer at være helt i mål omkring sommerferien 2024.
Vi åbner i samme forbindelse webshop som skal formidle og få især Thy til at ændre indkøbsvaner, når vi taler om rengøring og forbrugsvarer hertil. Ligeledes på vores hjemmeside vil der løbende blive fortalt og skrevet mere i ”BLOGGEN” med gode tips og råd til enhver rengøring.
Vi vil være ” FIRST MOVER” i Thy – vi vil prøve, at give noget tilbage til naturen. Vores ambassadører bliver i høj grad vores medarbejdere, der med en god uddannelse i bagagen, skal gøre rent på den grønne måde.
Vi vil i samme ombæring lancere papirvarer produceret af regenereret papir, Toiletpapir – Håndtørre papir i enhver form – dispensere produceret af bambus. Alle plastvarer som dunke, pumper, dispensere mv er 100% produceret af genbrugsplast som i proccesser er renset for Micro plast.

Vi skal sammen blot ændre ”en tanke”

Skriv et svar