Webshop

Naturens egne rengøringsmidler

Står du og mangler råd og vejledning til en speciel rengørings udfordring? Så hjælper vi dig gerne med supervision og know how. Har du brug for prætention og kursus i brugen af økologiske rengøringsmidler, tøv ikke – de fleste gange finder vi altid løsningen i fællesskab.

Oplev hvordan naturens egne rengøringsmidler påvirker vores miljø enestående med venlige bakterier.

Vi har en fysisk butik på adressen med rekvisitter, rengøringsmidler, maskiner plus meget mere. I starten af januar 2024 åbnes web-shoppen ” Renthynaturligvis.dk” kig forbi og lad os inspirere dig.

Vi sælger både til B”C samt til B2B.

Er du på udkig efter noget specielt og avanceret, hjælper vi også gerne med at fremskaffe eller sætte dig i forbindelse med samarbejdspartnere.

Står du og mangler råd og vejledning til en speciel rengøringsudfordring? Så hjælper vi dig gerne med supervision og professionel viden inden for området. Har du brug for præsentation og/eller kursus i brugen af økologiske rengøringsmidler, tøv ikke – de fleste gange finder vi altid løsningen i fællesskab med kunden.

Oplev hvordan naturens egne rengøringsmidler påvirker vores miljø enestående, med venlige bakterier.

Vi har en fysisk butik på adressen med rekvisitter, rengøringsmidler, maskiner og meget mere. I starten af marts 2024 åbnes webshoppen www.Renthynaturligvis.dk så kig forbi og lad os inspirere dig.

Vi sælger både til private- og erhvervskunder og er du på udkig efter noget specielt og avanceret, hjælper vi også gerne med at fremskaffe eller sætte dig i forbindelse med samarbejdspartnere.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.